DA DA EN EN

Information om cookie- og persondatapolitik

INTRODUKTION

Når du besøger davidsuperlight.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Ved at klikke ACCEPTER og gå videre på hjemmesiden giver du samtykke til brugen af de valgte cookies.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning i cookie håndtering) og undlade videre brug af websitet. Vi ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter.

Hvis du ønsker at læse mere om cookies, er der god info på den danske Wikipedia.

OPHAVSRET

Brugsretten til billeder anvendt på davidsuperlight.dk tilhører David Super-Light A/S. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med David Super-Light A/S. Al tekst er udarbejdet af David Super-Light A/S, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre, er meget velkommen.

Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på mail@davidsuperlight.dk med dine ønsker.

COOKIES

Alle kan afvise cookies via computerens browser-indstillinger. Fravalg af cookies vil som oftest nedsætte hjemmesidens funktionalitet. Det er også muligt at slette allerede modtagne cookies. Hvordan dette gøres, afhænger af, hvilken browser der anvendes. Her finder du vejledning i cookie håndtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder i varierende omfang også cookies fra disse: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

OPLYSNINGSPLIGT HJEMMESIDE – PERSONDATAPOLITIK

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

• At David Superlight er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
• At du er velkommen til at kontakte Lone Hager – Telefon: +45 8689 8500 – Mail: lone@davidsuperlight.dk
• At formålet med behandling af dine personoplysninger er at levere vores varer eller tjenesteydelser til dig og din virksomhed, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 5 stk. 1 b.
• At retsgrundlaget (hjemlen) for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 a, og/eller den indgåede aftale/kontrakt/bestilling jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b. og/eller for at den dataansvarlige, eller en tredjemand, kan forfølge en legitim interesse, (medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn) jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er markedsføring af nye ydelser/produkter.
• At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige (f.eks. navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer).
• At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere.
• At nogle af vores databehandlere kan være beliggende udenfor EU/EØS, men alle med lovligt overførselsgrundlag. Vi bruger campaignmonitor.com til nyhedsbreve, beliggende i Nashville, USA
• At vi har modtaget personoplysningerne fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.
• At vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning.
• At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke personens rettigheder og frihedsrettigheder.

PERSONOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, e-mail og emne samt eventuelt en besked til os.
Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi tager kontakter til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.
• Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.
• Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
• Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.
• Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
• Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysningerne.
• Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder hos Datatilsynet.
• Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret, og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på datatilsynet.dk.

UDGIVER AF DETTE SITE

David Superlight A/S
Glarmestervej 43
8722 Hedensted
CVR: 20053283
Telefon: +45 8689 8500
Mail: mail@davidsuperlight.dk
Web: https://davidsuperlight.dk/

Denne formular er udarbejdet af RN Consulting.