DA DA EN EN

Mere end lamper

David Super-Light

David Super-Light A/S blev grundlagt i 1970 af Mogens Davidsen, og er i dag en af de førende danske producenter af udendørsbelysning. Firmaet har tidligere været beliggende i Gl. Rye, men er idag flyttet lokation til Hedensted – 2 min fra motorvejsafkørsel E45. Vores flotte udstilling ligger lige ud til vejen, så der er rig mulighed for at se produkterne live.

 

Service – Hurtig levering – Kvalitet

Vi bestræber os på at yde den bedste service med opfølgning af ordre og overholdt leveringstid. Alle modeller produceres på vores fabrik i Hedensted, det gør at vi er leveringsdygtige og leverer dine lamper hurtigere end de fleste. Vores udendørslamper er produceret i solide materialer, uanset hvilken udførelse du vælger. Stort set alle vores lamper er varmgalvaniseret eller pulverlakeret malet.

 

Fleksibilitet vægter vi højt

Alle modeller bliver produceret på fabrikken i Hedensted, og vi er således fleksible overfor kundernes ønsker. Har du en forespørgsel på en speciel udførelse, vil vi meget gerne kigge på mulighederne. Vores smedeværksted er specialister når det gælder specieludførelser, tilretninger og andre lignende opgaver.

 

Innovation er bestemt ikke et fremmedord for os

Vi beskæftiger os løbende med udvikling og tilpasning af nye ideer. Vi er leveringsdygtige i adskillige typer lyskilder, og kan således tilpasse vores produkter til mange forskelligartede projekter. Der foregår hos David Super-Light A/S en intens indsats for at tilgodese de mange ønsker vi dagligt præsenteres for.

 

Filosofien bag David Super-Light er nytænkning

Vi bestræber os i høj grad på at være markedsførende hvad angår design og
fleksibilitet. Vores designere har gennem årene skabt en serie af produkter med et enkelt design, som er kendetegnet for David Super-Lights lamper.